Glampa med guldkant sommaren 2024

I vår glampingby bor du i möblerade tält med hög mysfaktor, Sängar, el, belysning och ett litet kylskåp för drycker finns på plats samt nära till servicehus med toaletter och dusch.

Vår glampingby ligger direkt vid havet och strandpromenaden emellan strandbaren och badstranden. Du bor mycket centralt med gångavstånd till det mesta. Slite centrum erbjuder systembolag, matvarubutiker, biograf, bibliotek, caféer, flera restauranger och annan bra service som apotek biluthyrning och butiker.

Våra kategorier

Glamping Oceanfront är våra tält närmast havet utan några andra tält framför. Glamping Village är tälten som står bakom den främre raden, nära havet men med delvis skymd havsutsikt. Dom flesta av våra glampingtält är utrustade för par med en dubbelsäng och två bekväma rottingfåtöljer som är lätta att bära ut för att njuta i solen. Våra Oceanfront tält är utrustade med 2+2 bäddar där extrabäddarna är soffor där barn upp till 160cm kan sova. För extrabädd tillkommer 175kr/dygn.

Slite för sport hälsa och aktiv fritid

På anläggningen finns vår cykeluthyrning med butik och verkstad. Passa på att cykla i Gotland Bike Park, över 20 mil mountainbikespår i det unika gotländska landskapet längs havet och över hedarna samt en pumptrack för kul och teknikträning.

På stranden hittar du BeachBoys och ActionClub där kan du hyra kajaker, surfingbrädor, vindsurf, El-jetsurf och segeljollar. Här finns också utegym, träningsmöjligheter av alla dess slag och organiserade träningspass.

Boka online

Du bokar med fördel ditt glampingtält online genom att söka på Glamping i frisök så får du fram objekten. Innan onlinebokningen öppnar så går det bra att maila in din bokningsförfrågan till oss

Incheckning sker i receptionen på Slite Strand resort, cirka 150 meter söder om glampingtälten. 

Varmt välkommen till Slite!