Glampa med guldkant sommaren 2022

I vår glampingby bor du i möblerade tält med hög mysfaktor, Sängar, el, belysning, kylskåp och vattenkokare finns på plats samt nära till servicehus med toaletter och dusch.

Vår erfarenhet säger att våra glampinggäster vill att frukost och lakan/handdukar ingår i priset och från och med sommaren 2022 så ingår bäddset för två personer i dubbelsäng inkl handdukar och vår stora frukostbuffé där våfflor, ägg & bacon lagas på beställning. Frukosten är tilltagen så ni står er långt in på eftermiddagen.

Vår glampingby ligger direkt vid vattnet och strandpromenaden mitt emellan strandbaren och badstranden. Du bor mycket centralt med gångavstånd till det mesta. Bland annat bra restauranger som Slite Strandbar som har öppet dagligen mellan 12 juni-27 augusti 2022.  Vårt Café där ni äter frukost ligger mitt i anslutning till receptionen. Slite centrum erbjuder systembolag, matvarubutiker, biograf, bibliotek, caféer, flera restauranger och annan bra service som apotek biluthyrning och butiker.

Våra kategorier

Glamping Oceanfront är våra tält närmast havet utan några andra tält framför. Glamping Village är tälten som står bakom den främre raden, nära havet men med delvis skymd havsutsikt. Glamping Hundtillåtet är våra glampingtält där man får ha med sig hund, dessa ligger lite mer i skuggan för hundens bästa. Dom flesta av våra glampingtält är utrustade för par med en dubbelsäng och två bekväma rottingfåtöljer som är lätta att bära ut för att njuta i solen. Vi har ett fåtal tält med 2+2 bäddar där extrabäddarna är soffor där barn upp till 160cm kan sova.

Slite för sport hälsa och aktiv fritid

På anläggningen finns vår cykeluthyrning med butik och verkstad. Passa på att cykla i Gotland Bike Park, över 20 mil mountainbikespår i det unika gotländska landskapet längs havet och över hedarna samt en pumptrack för kul och teknikträning.

På stranden kan du hyra kajaker, surfingbrädor, vindsurf, El-jetsurf och segeljollar. Här finns också utegym, träningsmöjligheter av alla dess slag och organiserade träningspass.

Boka online

Du bokar med fördel ditt glampingtält online genom att söka på Glamping i frisök så får du fram objekten. Innan onlinebokningen öppnar så går det bra att maila in din bokningsförfrågan till oss

Incheckning sker i receptionen på Slite Strand resort, cirka 150 meter söder om glampingtälten. 

Varmt välkommen till Slite!