Camping för andelsägare

Gotlands bäst belägna campingplats blir andelsägt och återuppstår som husvagnscamping.

Andelar i campingfastigheten på strandvägen i Slite säljs nu med ett unikt erbjudande där varje andel ger nyttjanderätt för en campingplats. Totalt finns det 80 andelar som garanterar innehavaren av varje andel en egen campingplats för husvagn/husbil på Slite Strand.

Många har saknat möjligheten till husvagnscamping i Slite och vi som äger fastigheten idag har funderat på hur det skulle vara möjligt att återskapa den möjligheten på ett ekonomiskt hållbart sätt. Vi har landat i lösningen att låta camparna själva äga och sköta fastigheten. Man köper en andel och med den följer en rättighet till en campingplats, ungefär som det funkar i en golfklubb.

 Då bolaget även äger och hyr ut centrumanläggningen med restaurang, pool och äventyrsgolf så blir det årliga nyttjandet av campingen i princip helt gratis för aktieägarna. Faktum är att ägandet över tid dessutom kommer att ge aktieinnehavarna möjlighet till god avkastning på insatt kapital.

 Med det här upplägget kommer campingen på strandvägen att återuppstå samt ägas och skötas av 80 ägare med ett gemensamt intresse av en trivsam camping

 Ett sommarboende som betalar sig! Äger du ett hus eller lägenhet som du kan hyra ut till sommargäster när du bor på din campingplats på Slite Strand så är det här kanske den bästa affär du kan göra. Hyr du ut för 100 000kr per sommar efter skatt så är din investering betald på två år.

Visst låter det intressant! Vill du veta mer, ta del av avtal och ekonomisk plan för att sedan köpa en av dom 80 unika andelarna? Kontakta bolagets VD Jonas Henning på telefon 076-1165900 eller skicka ett mail info@slitestrand.se så får du veta mer.